LINT

Binnen een kleine week maakt Marc Wilmots zijn voorselectie voor Euro 2016 bekend. Dit zal dus zonder Vincent Kompany zijn, weten we sinds gisteren. Maar dit betekent dat de EK-koorts toeneemt en de organisatoren zich opmaken om ook de thuisblijvers een groot feest te bezorgen.

Hove Sport heeft verschillende vrouwenploegen
dames Hove Sport kennen er wat van …

 

In de AED studio’s zijn ze er alvast klaar voor en hebben ze hun capaciteit stevig uitgebreid. Wij gaan van 700 naar 2.000 bezoekers zegt Wim Delarbre. Dit komt omdat we nu ook buiten verschillende grote schermen zullen plaatsen. Ook het scherm dat binnen in de studio hangt wordt groter. Buiten komen er enkele bars voor de supporters.”  In samenwerking met enkele sponsors zorgen we ook voor kinderanimatie. Het is de bedoeling om de hele familie te betrekken in onze organisatie op de site van de AED studio’s in Lint. Net als 2 jaar geleden met het WK nodigt buurtcomité Molenveld uit. Maar 2 jaar geleden maakten we enkel publiciteit in de gemeente Lint en Hove. Nu willen we deze publiciteit ook uitbreiden naar andere gemeenten toe. Omdat ook de sfeer heel belangrijk is, zal er een dresscode gelden. “Die is ‘all-in red’.

De studio en de buitenruimte zullen helemaal rood kleuren zodat alles aanwezig is voor een leuk en gratis evenement. Op iedere wedstrijd van de Rode Duivels zal een ex-Rode Duivel aanwezig zijn. Rudi Smidts, Mike Verstraeten, Danny Boffin en Nico Van Kerckhoven hebben al bevestigd. We zijn nog in gesprek met verschillende andere oud-spelers zoals Filip De Wilde en Jan Ceulemans.”

Bij Hove Sport heerst er minder stress om te kunnen voetballen
Bij Hove Sport krijgt de jeugd kansen om te voetballen

 

Studio Six begint er al aan op zaterdag 28 mei met de eerste voorbereidingswedstrijd van België tegen Zwitserland. Naast alle wedstrijden van de Rode Duivels worden ook de belangrijkste wedstrijden vanaf de kwartfinales getoond. De laatste nieuwtjes van het evenement zijn te volgen op www.facebook.com/eklint16 .

chalet Hove Sport

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Reporters.