Tijdens de Nieuwjaarsreceptie in zaal “Da Capo” zette de Hovese N-VA afdeling een bestuurslid en zijn echtgenote in de bloemetjes.

P1010785

“Deze is reeds 50 jaar een trouw Vlaams Nationaal partijlid, eerst bij de Volksunie nadien bij onze partij de N-VA. Hij stond mee op de barricaden bij de Voerstreek, Komen en andere manifestaties. Als bestuurslid konden we altijd op hem rekenen, hij was de man die voor dag en dauw onze pamfletten en het kaderblad buste en hielp bij vele manifestaties. Van zijn echtgenote herinneren we ons zeker de vele mooie versierde en lekkere cup cakes. We hebben het hier uiteraard over ons lid Marius Cleynen, beter bekend als “De Jef” en notoir voetballiefhebber en fan van voetbalclub Hove Sport en echtgenote Anita.

We weten dat Jef er nu op 75 jaar de riem er even aflegt, maar toch kunnen we nog op hem rekenen, waarvoor dank.

Jef en Anita, we moeten jullie danken voor de vele jaren van inzet en wensen jullie verder het allerbeste en nog vele jaren” aldus afdelingsvoorzitter Didier Thijs.

P1010801
Didier Thijs

De gevierden kregen een passende hulde op het podium door minister van Financiën Johan Van Overtveldt, een ex-Hovenaar uit de Leon Dumortierstraat.

P1010788
“De Jef” en de minister

Foto’s © Gazet van Hove.