NeerdorpenKLASSIEK! 2015-2016 start het tweede gedeelte met jong talent uit Slovenië met een recital door Blaz Snoy en Nejc Kuhar.

Donderdag 28 januari 2016 om 20.15u. – Kapel van het Cultuurpunt Altena, Kontich

Blaz Snoy (dwarsfluit) en Nejc Kuhar (gitaar)

Laat u verrassen door de muziek van Mauro Guiliani, Bela Bartok, Heitor Villa-Lobos, Arthur Honegger, Joaquin Rodrigo, François Poulenc en Astor Piazzolla.

neerdorpen klassiek

Blaz Snoy

Blaž Snoj werd geboren in 1986 in Ljubljana (Slovenië). Hij begon dwarsfluit te spelen op zijn 17.

Hij begon zijn studie aan muziekhogeschool en vervolgens de muziekacademie van Ljubliana, waar hij met de grootste onderscheiding afstudeerde als master in 2012.

Via aan Erasmusprogramma in Utrecht kwam hij in contact met prof. Aldo Baerten en volgde hij hem naar het Koninklijk Vlaams Conservatorium van Antwerpen, waar hij in 2014 met een master degree afstudeerde. Aansluitend vatte hij nog studie piccolo aan bij Peter Verhoyen.In 2014 werd hij ook aangesteld als dwarsfluitspeler van de Belgische Kamerfilharmonie.

logo provincie Antwerpen

Nejc Kuhar

Nejc Kuhar begon gitaar te studeren in Ljubljana (Slovenië).

Hij behaalde een master graag in gitaar aan de Universiteit voor muziek en podiumkunsten van Wenen en een master in compositie aan het Conservatorium van Wenen.

Sinds 2013 is hij leraar gitaar aan de muziekschool van Frankfurt. Zijn composities worden door befaamde uitgeverijen gepubliceerd.

Onlangs werd zijn eerste CD “String modulations” met zijn gitaarcomposities uitgegeven.

neerdorpen klassiek!

Ticket 12,00 € (-26: € 5,00 )

Reservaties via Orfeo producties – tel. 03 449 16 87 – info@orfeo.be

De reservatie is definitief na overschrijving op rekeningnummer 363-0019893-48 op naam van Orfeoproducties

Orfeo

Vermelding van ‘datum van het concert en aantal personen’

Voor meer informatie en tickets kunt u ook terecht bij de cultuurdiensten van Aartselaar, Edegem, Hove, Kontich, Lint of Mortsel .

logo Kontich

Foto’s (c) Reporters.