Een bomvolle zaal “Da Capo” zaterdagavond jl. ging op zoek naar de slimste mens van Hove. Een schitterende quiz ingericht door PH7 – Positief Hove ten voordele van de Rode Neuzendag. Een initiatief van VTM, QMusic en Belfius die zijn hoogdag zal kennen op zaterdag 5 december 2015.

P1000839

De schitterende Quiz zelf werd gepresenteerd door samensteller en schepen van sport, communicatie en Jeugd Guy Wollants.

Uit meer dan 30 ploegen won Antwerpenaar Anthony Groetaers de hoofdprijs. Anthony woonde enige tijd in Lint en beloofde al plechtig om volgend jaar zijn titel in Hove te komen verdedigen. Er werd ook een prijs uitgereikt voor de slimste persoon uit het publiek en een wedstrijd met kurken in een bokaal. Ook dit alles was voor het goede doel.

 

Een mooi initiatief van de gemeentelijke politieke partij PH7 – Positief Hove. Wij van Radio Frekwent waren er ook. De interviews hoor je zaterdag a.s. in inforadio. We haalden ook even de winnaar Anthony Groetaers voor onze microfoon die zich een jaar lang “de slimste mens van Hove” mag noemen.

 

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

 

Foto’s © Gazet van Hove.