Van vrijdag 4 tot maandag 7 september zal Edegem extra bruisen. Verwacht je aan een cocktail van derny, kermis, braderij, rommelmarkt, vogelshows, opendeurdagen, dans-, muziek- en sportoptredens, animatie, workshops, karaoke, springkastelen en voetbal !

Alles begin al op vrijdag 4 september 2015 om 15.30u met de opening, vanaf 17.45u is er de 5e grote jaarmarktprijs achter derny’s met vertrek en aankomst in de Oude Godstraat. Inrichting Edegem Bicycle club. Vanaf 20.30u is er dan Music squaire aan het podium in de Strijdersstraat. Op zaterdag en zondag is er Radio Jama-E via 102.3 Fm voor alle info over de jaarmarkt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Op zaterdag is er o.m. het 7e straattheaterfestival doorheen de jaarmarktstraten, het nationaal circus Siam en camera Obscura, kinderbal aan het Oud gemeentehuis met Fitopia. De 32e jaarmarktloop met vertrek en aankomst op het gemeenteplein en een fakkeltocht om 20.45u naar het vuurwerk aan het Meihof in de Hovestraat.

De zondag begint vroeg met de jaarlijkse grote rommelmarkt in de Vrijwilligersstraat, Doelveldstraat, Trooststraat, Kontichstraat, Oude Godstraat en Laureysstraat. Opendeur van de Edegemse Brandweer van 10.00u. tot 18.00u. aan de brandweerkazerne en Mini Horse world en straattheater in de Hovestraat.

De 2 dagen is er doorlopend ook animatie en kraampjes van de talrijke Edegemse verenigingen in het gemeentecentrum. Alles eindigd op maandag 7 september om 19.00u. met een voetbalwedstrijd 49e wisselbeker memorial Leo Tindemans op de sportterreinen van Olve langs de Prins Boudewijnlaan.

logo Edegem

De jaarmarkt en septemberkermis in Edegem is een jaarlijks terugkomend en veelbezocht initiatief in de gemeente Edegem.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.