KONTICH

De voorbije jaren waren de Altenawijkfeesten een beetje stilgevallen. Het wijkcomité Altena blaast de feesten nieuw leven in. Op zaterdag 12 september e.k. worden alle buren verwacht op het feest. De Altenawijkfeesten waren in de jaren zeventig al een begrip. De laatste jaren stonden de feesten op een laag pitje, met uitzondering van enkele straatfeesten. Het Altenacomité blaast nu de feesten nieuw leven in op 12 september met een zeer gevarieerd programma.

Vanaf 16.00u. kunnen de inwoners kennismaken met Speeltuin Altena op het VNJ-terrein in de Altenastraat. Er staan een aantal reuzenspelen opgesteld, waar jong en oud zich mee kunnen amuseren. Om 17.00u. start het allereerste Kontichse kampioenschap WC-werpen. Jong en oud, met of zonder spierbundels, kunnen hun kansje wagen.

 

Vanaf 18.00u. steken de gelegenheidskoks de barbecuevuren aan. Op voorhand inschrijven is wenselijk. De feestdag wordt afgesloten met een fuif. De opbrengst schenkt het wijkcomité aan de brandweermannen van Kontich, die in samenwerking met From People to People twee scholen bouwen in Nepal.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Meer info vindt U op www.altenawijk.be .

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (C) Reporters.