MORTSEL

Ken je iemand die graag Nederlands wil leren ? Ken je iemand die zijn Nederlands wil verbeteren of wil onderhouden ? De Stad Mortsel organiseert een cursus ‘praktisch Nederlands’ voor alle anderstaligen die graag wat willen bijleren over de gemeenschap waarin zij leven en haar taal. De cursussen worden gegeven door een team bekwamen vrijwilligers. Ze geven zeer praktijkgericht les aan kleine groepjes anderstalige volwassenen op een aangepast niveau. De cursus is toegankelijk voor verschillende niveaus : van absolute beginner tot gevorderde en is vooral gericht op gesproken Nederlands.

nederlandse-taal-verbindt

Praktisch :

Elke donderdagavond van 19.00u. tot 22.00u. , eerste les op donderdag 17 september 2015, zaal “’t Parkske”, Edegemsestraat 26 in Mortsel.

Deelname : 10 euro per jaar, te betalen bij de inschrijving. In de les koop je nog een werkboek aan ter waarde van 15 euro.

Inschrijvingen : tijdens de eerste les op 17 september. Dit kan ook in het stadhuis van Mortsel bij de dienst onderwijs en dit vanaf maandag 24 augustus. Deze cursus komt niet in aanmerking voor ‘verplichte inburgering’.

Verdere info : dienst onderwijs, tel. 03 / 444.17.53.

Foto’s © Reporters.