De twaalfde Memorial Stanny Verlooy kreeg van de amateurbond International Cycling Federation (ICF) dit jaar de organisatie van het wereldkampioenschap toegewezen. Ondermeer minister van Staat Herman De Croo was aanwezig en loofde de initiatiefnemers. Zo is ons landje meteen 5 wereldkampioenen rijker want alle titels gingen naar Belgen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Precies twaalf jaar en één dag geleden kwam de Aartselaarse sportschepen Stanny Verlooy bij een ongeval om het leven. De populariteit van de man deed enkele sympathisanten beslissen om een wielerkoers onder de noemer ‘Memorial Stanny Verlooy’ in te richten.

Aartselaar was steeds een wielerminnende gemeente, niet in het minst omdat voormalig gouverneur Camille Paulus steeds een fervent liefhebber van deze sport was. De memorial Stanny Verlooy kan rekenen op een prima organisatie die wij als locale radio Frekwent willen bedanken voor het gezellige ontvangst gisteren in Aartselaar en de toffe samenwerking met vooral Dhr. Staf Van Mensel. De nieuwe wereldkampioenen Wielrennen luisteren naar de namen Marc Vervondel – Bruce Ramaeckers – Michael Lejeune – Annick Van Leuven en Dave Bruylands.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove .