Hove

Eten DC Ten Hove

Vanaf oktober ook elke vrijdag !

Wel tachtig Hovenaars komen wekelijks ’s middags eten in het dienstencentrum. Voor 7,50 EUR eet je er een volledige warme maaltijd met lekkere soep, een gevarieerd hoofdgerecht, een smakelijk nagerechtje en water. Maar de bezoekers van het dienstencentrum genieten er niet alleen van het eten. Ze genieten ook van elkaars gezelschap. Samen eten is immers zoveel prettiger dan alleen. Er wordt veel gelachen, ‘gesjouweld’ en – als er iemand jarig is – gezongen en getrakteerd.

Het eten wordt elke maandag, woensdag en donderdag geserveerd om 12.30 uur. En vanaf 2 oktober is iedereen ook welkom op vrijdag ! Laat wel vooraf weten dat je komt, dan wordt een portie extra besteld. Als het je niet meer lukt om op eigen kracht naar het dienstencentrum te komen, pikt men je graag thuis op en brengt men je nadien weer veilig thuis. Je betaalt hiervoor 1 EUR extra.

OCMW Dienstencentrum Ten Hove

Begin je al te watertanden ? Contacteer dan Diane, Gerda, Liliane, Rita of Sonja van het dienstencentrum en zij zetten voor jou alvast een bordje bij. Of twijfel je nog ? Kom dan eerst eens een kijkje nemen. Misschien kom je wel oude bekenden tegen en schuif je dan de volgende keer mee aan tafel aan. Wil je weten welke andere activiteiten er in het dienstencentrum worden georganiseerd ? Laat het weten via tel. 03 / 454 08 37 of e-mail : dienstencentrum@ocmwhove.be en je krijgt maandelijks gratis het activiteitenoverzicht. Of je kan op de hoogte blijven via Facebook of eens binnenspringen in de René Verbeecklaan 3 (naast Woonzorgcentrum Cantershof).

dienstencentrum ten Hove

www.facebook.com/dc.ten.hove – www.hove.be .

Foto’s (C) Reporters.