Alle Kontichnaren zijn welkom op de barbecue die N-VA organiseert op 29 augustus e.k. De deelnemers kunnen in een ontspannen sfeer ideeën uitwisselen met de burgemeester.  Het bestuur van N-VA, afdeling Kontich-Waarloos, nodigt alle Kontichnaren uit om deel te nemen aan een familiale barbecue op zaterdag 29 augustus. Niet alleen kan je er een smakelijk stukje barbecuevlees verorberen. Het bestuur voorziet ook een bed waarin je in een ontspannen sfeer van gedachten kan wisselen met burgemeester Erik Jacobs of met de schepenen van de partij. Daarnaast zal er ook een potje gevoetbald worden waar de politici zich meten met de inwoners. Voor de kinderen is er een springkasteel (met toezicht).

P1030241

 

De barbecue vindt plaats in het clubhuis van wielerclub “Steeds Vooraan” (Rompelei, achter het Sint-Ritacollege). Vooraf inschrijven is nodig. Deelnemen aan deze feestelijke dag kost vijftien euro voor volwassenen en tien euro voor kinderen tussen zes en twaalf jaar oud. Aanvang : 16.30u.

In het kader van het verkeersplan ViVo mogen de deelnemers die te voet of per fiets naar de barbecue komen een extraatje verwachten. Inschrijven kan je tot 7 augustus bij Marleen Van den Eynde (N-VA) : e-post : marleen.vandeneynde@n-va.be .

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (C) Gazet van Hove – coverfoto : burgemeester Erik Jacobs.