Publikatie jaarverslag 2014

Wat waren onze doelstellingen in 2014? Welke resultaten werden er behaald en hoe zit het met ons personeelsverloop en middelenbeheer?

2014 was het eerste jaar van onze nieuwe korpschef Lee Vanrobays. De oprichting van 4 BIN’s (buurtinformatienetwerken) in Aartselaar en de succesvolle intrede van de FLEX-ploegen in het straatbeeld, zijn enkele voorbeelden van de vernieuwingen die de korpschef doorvoerde.

Voor meer details verwijzen wij graag naar ons jaarverslag 2014.

jaarverslag HEKLA 2014

 

Womanpol bestaat 20 jaar

‘Womenpol’ … de beweging die de rol van vrouwen bij de politie wil versterken, bestaat 20 jaar. Wat is er veranderd de voorbije jaren ? En welke uitdagingen zijn er nog ? Een vrouwelijke politieagente is al lang geen uitzondering meer, maar doorgroeien naar leidinggevende functies is niet evident. Gwen Merckx, korpschef van de politiezone Rupel, is voorzitster van Womenpol. Meer informatie vindt u op de website van Womenpol of via hun Facebookpagina.

Womanpol

HEKLA kan op het vlak van vrouwelijke collega’s immers mooie cijfers voorleggen. Het operationeel kader van HEKLA bevat momenteel 32,5% vrouwen. Dit terwijl het nationaal gemiddelde op slechts 19% strandt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto’s : (C) Reporters.