Vlag van Hove

Het gemeentebestuur van Hove zoekt vijf halftijdse werkvrouwen/werkmannen (E1-E3, wervingsreserve van twee jaar).

Taakomschrijving : je staat in samenwerking met de andere leden van je ploeg in voor het specifiek onderhoud van de gemeentelijke gebouwen. Met specifiek wordt bedoeld dat je taak zich richt naar de netheid van de gebouwen en de materialen die zich in die gebouwen bevinden.

gemeentehuis Hove

Gezocht profiel : je beschikt over voldoende vak- en materialenkennis op de terreinen die in het takenpakket zijn omschreven. Je beschikt over een voldoende kennis van het Nederlands, zodat je de opgedragen taken voldoende begrijpt en kan uitvoeren. Geen specifieke studievereisten. Ervaring is geen strikte vereiste, maar strekt wel tot aanbeveling.

Aanbod en voordelen :

– tijdregeling : deeltijds : 19 uren per week. Belangrijke opmerking: de gemeentelijke gebouwen (gemeentehuis, schoolgebouwen,…) worden gepoetst vóór aanvang van de openingsuren. Men dient dus enkele dagen per week beschikbaar te zijn vanaf 6.30 uur;

– maaltijdcheques;

– fietsvergoeding of terugbetaling kosten voor woon-werk-verkeer met het openbaar vervoer;

– gratis hospitalisatieverzekering;

– nuttige beroepservaring in de privé-sector of als zelfstandige wordt in aanmerking genomen (mits voorlegging van de nodige bewijsstukken).

Solliciteren kan tot en met maandag 11 mei 2015. Stuur je sollicitatiebrief en cv naar : gemeentebestuur Hove, personeelsdienst, Geelhandlaan 1, 2540 Hove of stuur een e-mail (met cv) naar kandidaturen@hove.be. – www.hove.be .