van maandag, 27 april 2015 – 20.00u.

Openbare zitting

de burgers mogen vragen stellen over zaken die de gemeente aangaan en na de vergadering over besproken agendapunten.

01.      Stand van zaken : – Onderwijs

                                            – Uitnodiging voor werkgroep personeelsbeleid

Sporthal

02.    AGB – Aanpassing van de statuten van het AgB sport en ontspanning – goedkeuring

De gemeenteraad wordt gevraagd om de wijzigingen aan de statuten van het AgB sport en ontspanning voor de artikels 2, 5§2, 25 en 36 op voorstel van de raad van beheer van het AgB goed te keuren.

03.    AGB – Wijziging in de beheersovereenkomst tussen gemeente en agb – goedkeuring

De gemeenteraad wordt gevraagd om de aanpassing aan de beheersovereenkomst tussen gemeente en agb op het vlak van presentiegelden goed te keuren.

04.    Gemeentelijk extern verzelfstandigd agentschap in privaatrechtelijke vorm, Jeugdontmoetingscentrum Hove vzw – kennisname agenda algemene vergadering van 13 mei 2015 en mandaat gemeentelijke vertegenwoordiger

De gemeenteraad neemt kennis van de agendapunten van de algemene vergadering van het gemeentelijke verzelfstandigd agentschap in privaatrechtelijke vorm, Jeugdontmoetingscentrum Hove vzw en legt ter zake het stemgedrag van de vertegenwoordiger van de gemeente in de algemene vergadering van de vzw vast.

05.    Verkavelingsaanvraag 2014/7 – Haagbeuklaan ZN – goedkeuring straattracé en besluit betreffende de zaak van de wegen.

Verkavelingsaanvraag voor 2 kavels voor open bebouwing met aanleg van wegenis om aan te sluiten aan de bestaande straat Haagbeuklaan.

 

06.    Verkavelingsaanvraag 2014/8 – Mortselsesteenweg ZN – goedkeuring straattracé en besluit betreffende de zaak van de wegen.

Verkavelingsaanvraag voor 23 loten voor eengezinswoningen met aanleg van wegenis om aan te sluiten aan de bestaande straat Mortselsesteenweg.

07.    Subsidiereglement Noord-Zuidactiviteiten – goedkeuring

Betreffende subsidiereglement Noord-Zuidactiviteiten werd door de gemeenteraad goedgekeurd in zitting van 24 februari 2014 en diende na een jaar aan de gemeenteraad terug te worden voorgelegd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

08.    Bibliotheekreglement van de Openbare Bibliotheek Hove : goedkeuring

Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om het bibliotheekreglement goed te keuren.

09.    Sportregio – statuten en huishoudelijk reglement – ter goedkeuring

Aan de gemeenteraad wordt gevraagd goedkeuring te geven aan de statuten van de interlokale vereniging sportregio Midden-Provincie als ook kennis te nemen van het huishoudelijk reglement

10.    Sporteldag – inschrijvingsgelden – ter goedkeuring

Aan de gemeenteraad wordt goedkeuring gevraagd voor het vragen van inschrijvingsgelden voor de sporteldag van 22 mei 2015 in samenwerking met het dienstencentrum.

11.    Sportraad – Subsidiereglement – Ter goedkeuring

Aan de gemeenteraad wordt gevraagd goedkeuring te geven aan de vernieuwde versie  van het gemeentelijk subsidiereglement ter ondersteuning van de Hovese sportverenigingen.