Een aantal Hovese zelfstandige onderneemsters hebben hun zinnen gezet op het organiseren van exclusieve ‘Ladies Nights’ in onze gemeente. Met succes !

Afgelopen donderdagavond 4 december was het weer zover. Terwijl de meeste mensen zich in de koude wintermaand naar huis spoeden, trekken een aantal jonge en minder jonge dames samen op de private ‘Ladies Night’ bij Maison Coco aan het Sint-Laureysplein in Hove.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bij het binnenkomen werden we verwelkomd door Elke Van Geel van Brandt Food en mochten we kiezen uit een leuke aperitiefaanbod. Binnenin was het heel en al beweging en actie. De muziek werd gebracht door een mannelijke DJ die in het huis al de nodige ervaring heeft. Tientallen dames waren druk in de weer om een nieuwe outfit uit te kiezen voor de komende feestdagen, soms kwam er een groepje vriendinnen binnen en vonden weer anderen om aan de babbel te slaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ineke Vandersmissen van Optiek Ineke (binnenkort gevestigd Kapelstraat 46 Hove) bracht de nodige info over aan de geïnteresseerden rond brillen en bijbehoren. Babs Wuyts van B-Styling nam een aantal dames onder handen voor een artistieke make-up styling. Verder kon men aan een speciaal toestel in 20 minuten zijn tanden laten witten. Alle aanwezigen vonden er hun gading.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na 20.30u. bracht de DJ er letterlijk en figuurlijk de sfeer in. De vrouwen begonnen ook massaal binnen te stromen. Hoe later de tijd vorderde hoe meer exclusieve vrouwen het etablissement betraden en hoe meer er werd gekust ! De reclame voor dit evenement verliep via de sociale media.

Het vrouwenvolk bleef maar binnenstromen, af en toe afgewisseld door een éénzame man die mocht optreden als chauffeur en misschien ook als sponsor om de exclusieve aankopen van mevrouw/vriendin te bekostigen ? Als troost kreeg hij een lekkere aperitief aangeboden … om sneller zijn geldbeugel te vinden …of juist niet … De zaken draaiden goed, iedereen vond het gezellig en tof en leerde andere mensen kennen en andere uitdagingen aangaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het zou mooi zijn moesten andere Hovese zelfstandige ondernemers ‘de handen in elkaar slaan’ en soortgelijke activiteiten ontplooien naar andere doelgroepen (mannen, studenten, sportievelingen …) …

 

Foto’s (c) Gazet van Hove.