Tijdens de afgelopen Hovese Zomerendfeesten 2014 organiseerden een aantal zelfstandige ondernemers een Ladies Night in een tent op het Sint-Laureysplein. Het werd een groot succes. Honderden vrouwen en meisjes lieten zich adviseren en behandelen door speciaalzaken die meestal rond vrouwen werken (kapsalons, stijladvies, boetieks, mode, lifestyle, …).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er was ook een tombola aan verbonden. De prijzen hielden in een gratis behandeling van kleuren- en stijladvies dat plaats vond in taverne/restaurant “Den Drijhoek” door Harmony Color & Style, een lunch in het restaurant, een haarbehandeling door de Hovese kapsalons Pure Balance en Wouw, een maquillage door Parfumerie Venus en voor ieder nog een aankoopcheque ter waarde van 150 euro bij de deelnemende handelszaken.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De 2 laureaten die uit de bus kwamen waren Katleen, een Hovese verpleegster in WZC Mayerhof en Yentel, een 13-jarige scholiere van het Sint-Gummaruscollege in Lier.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De dames zagen er na hun behandeling prachtig uit, goed voor een coverfoto op de Vogue. De jonge Yentel voelde zich super. “Het is heel tof. Ik verschiet ervan dat ik er zo goed uitzie. Ik had dit niet verwacht. Er zijn van mij fotos voor en na de behandeling getrokken. Straks zet ik die op Facebook. Maandagmorgen verwacht ik een massa commentaar van mijn schoolvriendinnen die allemaal reeds op de hoogte zijn van het gebeuren” aldus een fiere Yentel.

We wensen de dames het allerbeste toe en jullie mogen zeker gezien worden door de mannen en jongens !

Kapsalon Wouw

 

Deelnemende handelszaken :

 

Pure Balance, Trendy kapsalon

Kapelstraat, 24 in Hove

Tel. 03 / 455.75.77.

 

Kapsalon Wouw

Wouwstraat, 86 in Hove

Tel. 0489 / 34 84 50

 

Harmony Color & Style

Driehoekstraat, 28 in 2110 Wijnegem

tel. 03 / 353.92.80.

 

Parfumerie Venus

Kapelstraat, 42 in Hove

Tel. 03 / 454 13 91

 

Taverne, restaurant “Den Drijhoek”

Lintsesteenweg, 2 in Hove

Tel. 0474 / 37 13 82

 

Coverfoto : Ladies Night Zomerendfeesten 2014 Hove