De volgende gemeenteraad van Hove gaat door op maandag 20 oktober 2014, aanvang 20.00u., in de raadszaal van het gemeentehuis, Geelhandlaan 1 Hove. De vergadering is openbaar en gratis bij te wonen.

 

Vlag van Hove
Vlag van Hove

Toeschouwers moeten zich stil houden tijdens de raadszitting. Normaal gezien ligt er een samenvatting van de punten voor de toeschouwers.

Na de zitting mogen toeschouwers vragen stellen over behandelde punten van de gemeenteraad of andere punten die de gemeente aangaat.

Gemeenteraad Hove
de gemeenteraad is openbaar en gratis bij te wonen

Openbare zitting

01.    Goedkeuring van agendapunten, verlenging activiteit gas ex-igao tot de normale vervaldag (31 december 2016), statutenwijzigingen en vaststelling van het mandaat

Aan de raad wordt gevraagd goedkeuring te hechten aan de agendapunten van de algemene vergadering in buitengewone zitting van de intercommunale IVEKA d.d. 18 december 2014.

02.    Gemeentelijke basisschool – schoolreglement – goedkeuring

Aan de raad wordt gevraagd goedkeuring te hechten aan de nieuwe uitgave van het schoolreglement van de gemeentelijke basisschool.

03.    Ter goedkeuring: aanpassing tarieven speelplein sjiraf, grabbelpas, swap en xl

Aan de gemeenteraad wordt gevraagd de verlaging van de maximumleeftijd voor het speelplein goed te keuren.

Aan de gemeenteraad wordt gevraagd de tarieven voor het speelplein goed te keuren.

04.    Voorstel tot aanpassing van artikel 6 en artikel 7 van de statuten van het gemeentelijk extern verzelfstandigd agentschap in privaatrechtelijke vorm, Jeugdontmoetingscentrum Hove vzw (het minimum aantal leden van de vereniging)

Aan de gemeenteraad wordt gevraagd goedkeuring te hechten aan het voorstel tot aanpassing van artikel 6 en 7 van de statuten van het gemeentelijk extern verzelfstandigd agentschap in privaatrechtelijke vorm, Jeugdontmoetingscentrum Hove vzw.

JOC

05.    Voorstel tot aanpassing van artikel 33 van de statuten van het gemeentelijk extern verzelfstandigd agentschap in privaatrechtelijke vorm, Jeugdontmoetingscentrum Hove vzw (suppletief recht)

Aan de gemeenteraad wordt gevraagd goedkeuring te hechten aan het voorstel tot aanpassing van artikel 33 van de statuten van het gemeentelijk extern verzelfstandigd agentschap in privaatrechtelijke vorm, Jeugdontmoetingscentrum Hove vzw.

06.    Gemeentelijk extern verzelfstandigd agentschap in privaatrechtelijke vorm, Jeugdontmoetingscentrum Hove vzw – plaatsvervangend bestuurder

Aan de gemeenteraad wordt gevraagd goedkeuring te hechten aan het ontslag en benoeming van een bestuurder van het gemeentelijke extern verzelfstandigd agentschap in privaatrechtelijke vorm, Jeugdontmoetingscentrum Hove vzw.

07.    Wijziging statuten ouderenadviesraad

Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om de gewijzigde statuten van de ouderenadviesraad d.d. 10 september 2014 goed te keuren.

Openbare zitting

Nog geen punten.

De oppositie zal heel waarschijnlijk een reeks punten toevoegen.