In het dienstencentrum ‘Ten Hove’ aan de René Verbeecklaan 5 in Hove worden zeer trage en laagdrempelige computercursussen georganiseerd. Deze cursussen zijn bedoeld voor mensen die niets kennen van computer maar er toch wel mee willen leren werken, al was het alleen maar om mee te kunnen met hun kleinkinderen en te begrijpen waar zij allemaal mee bezig zijn.

De lessen worden gegeven door vrijwillige lesgevers en begeleiders : een enthousiaste ploeg die zelf de cursussen samenstelt, aanpast en verbetert en dit alles volgens het stramien dat VormingPlus heeft ontwikkeld.

Deze ploeg vrijwilligers willen de medewerkers van Diensten Centrum “Ten Hove” graag uitbreiden : hoe meer zielen hoe meer vreugd ! En dus zijn zij op zoek naar mensen met een gewone computerkennis die graag een beetje van hun vrije tijd besteden om deze kennis aan andere mensen over te brengen en bereid zijn om bij VormingPlus een korte opleiding te volgen. Ze zijn zeker niet op zoek naar computerspecialisten of informatici, wel naar mensen met een alledaagse computerkennis en heel veel geduld.

Wil je nog graag meer informatie ?  Bel gerust of kom eens binnen in het dienstencentrum, tel. 03 / 454 08 37 of e-mail : dienstencentrum@ocmwhove.be.

OCMW Dienstencentrum Ten Hove