Op vrijdagavond 25 juli jl. speelde de Koninklijke Hove Sport dat volgend voetbalseizoen opnieuw uitkomt in de 4e provinciale hun 1ste vriendschappelijke voetbalwedstrijd van het seizoen 2014-2015 op het thuisterrein aan de Lintsesteenweg in Hove. Er werd partij gegeven aan Rochus Deurne dat 2 reeksen hoger speelt dan Hove Sport. Tot de rust konden de jongens van trainer Bram Van Aelst nog enigszins gelijke tred houden met de mensen uit Deurne. Ruststand 0-2.

Na de rust werd het dan snel duidelijk dat deze wedstrijd voor enkele jongens te hoog gegrepen was en ze konden het hoge tempo niet meer aan. Rochus Deurne lukte nog maar liefst 5 doelpunten in deze 2e wedstrijdhelft. Dat heet dan ‘met de billen bloot’ voor Hove Sport dat na 90 min aan keek tegen een 0-7 einduitslag. De partij werd geleid door een uitstekend scheidsrechterstrio. Deze week nog maar goed trainen voor Hove Sport op maandag, dinsdag en donderdag en de volgende wedstrijd voor Hove is op zaterdag 2 augustus 2014 om 18.30u voor de beker van Antwerpen op het terrein van KFC Ranst.

Geluidsfragmenten: Radio Frekwent FM105.1