Op vrijdag 28 maart jl. organiseerde ’t Groen Schooltje“net even anders” en met ingangen aan de Boechoutsesteenweg en Mortselsesteenweg – een happening voor de (groot)ouders en alle geïnteresseerden van de school.

Op de speelplaats brachten de verschillende klassen onder een stralende lentezon en met muzikale begeleiding enkele toneelstukjes en liedjes naar voren. Het jonge volkje zong van harte liedjes als “de Mosselman”, “Vrolijke vrienden”, enz …

Naast de schoolkinderen waren er zo’n 180 ouders en sympathisanten aanwezig.
Nadien was er nog mogelijkheid tot napraten en werden ook enkele nieuwe leerlingen ingeschreven.

 

Waar zijn de Hovese bestuurders ?

Wat opviel is dat er geen plaatselijke politici (m/v) aanwezig waren, noch de schepen van onderwijs, noch leden van het Hovese college van burgemeester en schepenen, noch gemeenteraadsleden, zowel meerderheid als oppositie ontbraken. Ze wisten zeker van het feestje, aangezien het vermeld stond op de elektronische lichtkranten in de gemeente. Op andere Hovese schoolfeesten verdringen onze gemeentebestuurders zich om op de eerste rij te staan. Er moet duidelijk nog veel geïnvesteerd worden in de relatie tussen het plaatselijke Gemeenschapsonderwijs en de Hovese politici.

[AFG_gallery id=’24’]